Hellenic Seaplanes Logo white

ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

Απολαύστε εναέριες περιηγήσεις στα σπουδαιότερα αξιοθέατα πετώντας
από νησί σε νησί στο Ιόνιο!

Οι περιηγητικές πτήσεις με υδροπλάνο πάνω από την Κέρκυρα, τους Παξούς και τους Αντίπαξους είναι ένας μοναδικός τρόπος για να δείτε τα πανέμορφα νησιά του Ιονίου από ψηλά!

Τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes προσφέρουν αυτήν την εμπειρία εναέριας περιήγησης καθώς μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τουριστικές εκδρομές διάρκειας 35 λεπτών, την πανοραμική θέα των νησιών, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών μνημείων, των διάσημων παραλιών με τα καταγάλανα νερά, των καταπράσινων βουνών, των παραδοσιακών χωριών και των θέρετρων τους.

Οι περιηγητικές πτήσεις από την Κέρκυρα προς τους Παξούς και Αντίπαξους σας δίνουν την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις διακοπές σας στα Επτάνησα και να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία πάνω από τα νησιά, αποθανατίζοντάς τα με φωτογραφίες και video από κοντινή εναέρια απόσταση (πτήσεις χαμηλού ύψους).
flight-duration-icon-hellenic-seaplanes

35′ διάρκεια περιηγητικής πτήσης κατόπιν διαθεσιμότητας

schedule-icon-hellenic-seaplanes

Καθημερινές εναέριες περιηγήσεις

tour-guide-icon-hellenic-seaplanes

Δυνατότητα επιλογής ξεναγού

tour-headphones-icon-hellenic-seaplanes

Δυνατότητα επιλογής ηχητικού εξοπλισμού ξενάγησης στα αγγλικά

location-icon-hellenic-seaplanes

Τοποθεσία εκκίνησης – ολοκλήρωσης πτήσης: Υδατοδρόμιο Κέκρυρας

Η καλύτερη τουριστική εμπειρία για τουρίστες
και επιβάτες κρουαζιέρας!

Η Κέρκυρα, τα νησιά Παξοί, Αντίπαξοι είναι από τους πιο όμορφους προορισμούς του Ιονίου για να τους θαυμάσετε από ψηλά!

Η περιηγητική πτήση στους Παξούς και Αντίπαξους είναι το ιδανικό ταξίδι αναψυχής και μια μοναδική ευκαιρία να δείτε  από ψηλά τα πανέμορφα αυτά νησιά και να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις ομορφιές τους.

To εναέριο tour περιήγησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία της κρουαζιέρας σας. Η πτήση προσφέρει μια μοναδική προοπτική για τα νησιά και σας επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να επισκεφθείτε μέρη που δεν θα μπορούσατε να δείτε διαφορετικά στο χρόνο παραμονής σας στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Πρόγραμμα περιήγησης σε Κέρκυρα, Παξούς και Αντίπαξους

Σημείο εκκίνησης - Υδατοδρόμιο Κέρκυρας

Η γραφική περιηγητική εμπειρία σας ξεκινά αμέσως μετά την αποθαλάσσωση από το υδατοδρόμιο της Κέρκυρας, όπου θα απολαύσετε την πανοραμική θέα του ιστορικού παλαιού φρούριου του νησιού, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης και ένα από τα πιο εντυπωσιακά φρούρια της Ελλάδας.

Εναέρια περιήγηση στους Παξούς

Συνεχίζοντας νότια, πετάμε κατά μήκος της δυτικής ακτής των Παξών, απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή βραχώδη ακτογραμμή και τις μοναδικές παραλίες με λευκή άμμο.

Περιήγηση στις θαλάσσιες σπηλιές των Παξών

Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε πάνω από τις μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές των Παξών, των οποίων τα καταγάλανα νερά θα σας αφήσουν άφωνους. Η θαλάσσια περιοχή των γαλάζιων σπηλαίων είναι φυσικός βιότοπος της μεσογειακής φώκιας (monachus monachus). Οι Παξοί, οι Αντίπαξοι και η γύρω περιοχή περιλαμβάνονται στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία ΝΑΤURA 2000, ένα δίκτυο περιοχών προστασίας της φύσης.

Εναέρια επίσκεψη στους Αντίπαξους

Μετά τις σπηλιές, πραγματοποιούμε περιήγηση πάνω από τους Αντίπαξους, το νησί με τους αμμώδεις κολπίσκους και τα γαλάζια νερά που έχουν συγκριθεί με αυτά της Καραϊβικής. Τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες από τα κρυστάλλινα νερά των Μεσοβρίκων και της παραλίας Βρίκα.

Τour στα νησάκια και επιστροφή στην Κέρκυρα

Η πτητική περιήγηση επιστρέφει στους Παξούς, από την ανατολική πλευρά του νησιού αυτή τη φορά και μπορούμε να δούμε τα νησάκια Καλτσονήσι και Μογγονήσι, περνώντας πάνω από το στενό κανάλι των Παξών καθώς και τα νησιά Παναγία και Άγιος Νικόλαος πριν την τελική προσθαλάσσωση πίσω στο λιμάνι της Κέρκυρας και το υδατοδρόμιο.

Υδατοδρόμιο Κέρκυρας

Παλαιό Φρούριο

Παξοί

Γαλάζιες Σπηλιές

Αντίπαξοι

Μογγονήσι

Εναέρια περιήγηση
με τα υδροπλάνα της
Hellenic Seaplanes

Ο στόλος υδροπλάνων της Hellenic Seaplanes είναι ο πλέον κατάλληλος για πτήσεις περιήγησης και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία θέασης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από καμία άλλη μορφή τουριστικής εκδρομής!

Αποτελείται από σύγχρονα αμφίβια υδροπλάνα με ευρύχωρη καμπίνα επιβατών και άνετα καθίσματα, ενώ οι πιλότοι της εταιρείας είναι έμπειροι, καταρτισμένοι και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο!

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία περιήγησης
με υδροπλάνο!

Λεπτομέρειες περιήγησης

 • Οι επιβάτες θα πρέπει να παρευρίσκονται στο υδατοδρόμιο τουλάχιστον 35 λεπτά πριν την εκκίνηση της πτήσης για τους απαραίτητους ελέγχους και διαδικασίες. Είναι υποχρεωτική η επίδειξη Δ.Α.Τ. (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας) ή διαβατηρίου για την είσοδο στο αεροσκάφος.
 • Οι επιβάτες επιτρέπεται να διαθέτουν μαζί τους χειραποσκευές μέγιστου βάρους 6kg και διαστάσεων max. 50 (M) x 40 (Π) x 30 (Υ) cm,  οι οποίες θα ελέγχονται στο υδατοδρόμιο πριν την επιβίβαση.
 • Οι επιβάτες μπορούν να συνδυαστούν με άλλους επισκέπτες στην ίδια τουριστική εκδρομή.
 • Η πραγματοποίηση των πτήσεων υπόκεινται σε καιρικές συνθήκες.
 • Σε ορισμένες περιηγητικές πτήσεις ενδέχεται να ισχύουν ελάχιστοι επιβάτες.
 • Το αεροσκάφος δεν είναι προσβάσιμο σε αναπηρικά αμαξίδια.
 • Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν πρέπει να έχουν κινητική ικανότητα για να πετάξουν. Μια συσκευή υποβοήθησης (π.χ αναπηρικό καροτσάκι ή μπαστούνι) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν επιβάτη για να φτάσει από το υδατοδρόμιο στο αεροσκάφος, ωστόσο, οι επιβάτες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να περπατούν πάνω και έξω από το αεροσκάφος με ελάχιστη ή καθόλου βοήθεια.
 • Τυχόν αλλαγές που πραγματοποιούνται λιγότερο από 24 ώρες πριν από την ώρα έναρξης της περιήγησης δεν θα γίνονται δεκτές.
 • Οπτικοακουστικός εξοπλισμός / ξεναγός περιλαμβάνεται στο πακέτο κατόπιν συνεννόησης.

Συχνές Ερωτήσεις

To υδατοδρόμιο βρίσκεται εντός του Κεντρικού Λιμένα Κέρκυρας. Το κτίριο εξυπηρέτησης επιβατών που πραγματοποιούνται το check in και οι έλεγχοι βρίσκεται εντός του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας  πλησίον του χώρου εξυπηρέτησης των υδατοδρομίων, ενώ το σημείο επιβίβασης στο αεροσκάφος απέχει μόλις 200 μέτρα από το κτίριο. Βρείτε ΕΔΩ την τοποθεσία του υδατοδρομίου.

Υπάρχει δωρεάν parking για τους επιβάτες εντός του υδατοδρομίου. Ενδέχεται η επίδειξη των εισιτηρίων σας σε περίπτωση που σας ζητηθούν από το προσωπικό του υδατοδρομίου.

Πλησίον του υδατοδρομίου υπάρχει στάση για μέσα αστικής συγκοινωνίας ενώ υπάρχει και σταθμός ταξί.

Οι επιβάτες θα πρέπει να παρευρίσκονται στο υδατοδρόμιο τουλάχιστον 35 λεπτά πριν την εκκίνηση της πτήσης για τους απαραίτητους ελέγχους και διαδικασίες.

Με την επιφύλαξη των ισχυόντων κανόνων ασφάλειας πτήσης, δεν επιτρέπεται οι επιβάτες να φέρουν σε αυστηρά ελεγχόμενη περιοχή ασφάλειας και στο θάλαμο αεροσκάφους τα κάτωθι:

 • αιχμηρά αντικείμενα που είναι ικανά να τραυματίσουν
 • συσκευές παράλυσης, αντικείμενα με αιχμηρό άκρο ικανά να χρησιμοποιηθούν με σκοπό να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό
 • υγρά, αερολύματα, πηκτώματα
 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η καμπίνα του υδροπλάνου δεν διαθέτει WC και η εξυπηρέτηση των επιβατών γίνεται μόνο στους αντίστοιχους χώρους, εντός του υδατοδρομίου.

Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης του υδατοδρομίου Κέρκυρας στο τηλ.  ΧΧΧΧΧΧ προκειμένου να ενημερωθούν σχετικώς.

Άλλα πακέτα περιηγητικών πτήσεων της Hellenic Seaplanes

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα