ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ

Όλοι μαζί δημιουργούμε μια σπουδαία και αναγνωρισμένη ελληνική εταιρεία πετώντας με υδροπλάνα από λιμάνι σε λιμάνι και προσφέροντας ασφαλείς, μοναδικές και ποιοτικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους επιβάτες.

Σας ενδιαφέρει αυτό που κάνουμε; Ελάτε μαζί μας!

Η Hellenic Seaplanes S.A. αναζητά προσωπικό για την στελέχωση των Υπηρεσιών Υδατοδρομίου.

Οι Υπηρεσίες Υδατοδρομίου της Hellenic Seaplanes προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στα πεδία της Υπηρεσίας Πτήσεων, της Υπηρεσίας Εδάφους, της Μηχανικής Εδάφους, της Διασφάλισης Ποιότητας, της Διαχείρισης Διαρκούς Αξιοπλοΐας, της Ασφάλειας και Προστασίας, των Οικονομικών, των Κρατήσεων, της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, των Δημοσίων Σχέσεων, των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, των Προμηθειών και της Τεχνολογίας Πληροφοριών.

Αν είστε ένα παθιασμένο και αφοσιωμένο άτομο και αναζητάτε ένα εργασιακό περιβάλλον με πολλές προκλήσεις για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας πάνω από τα πρότυπα της βιομηχανίας, τότε είστε αυτό που ψάχνουμε.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ:

1) Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

2) Άριστες δεξιότητες επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα

3) Οργανωτικές δεξιότητες

4) Δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών

5) Καλή φυσική & ιατρική κατάσταση

6) Ευχάριστη προσωπικότητα και ικανοποιητικές δεξιότητες στις δημόσιες σχέσεις

Εάν ενδιαφέρεστε για την τρέχουσα θέση εργασίας, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας στο: careers@hellenicseaplanes.com.

Για να διασφαλίσετε ότι το βιογραφικό σας αποστέλλεται στο κατάλληλο τμήμα, επισημάνετε στο θέμα του email σας το όνομα της θέσης «Επιχειρησιακό Προσωπικό».

 

Καλή επιτυχία!