Αεροσκάφη

Η Hellenic Seaplanes φέρνειστο προσκήνιο των μεταφορικών μέσων της Ελλάδας τα υδροπλάνα, αποκτώντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ενώνει τη θάλασσα με τον ουρανό, πραγματοποιώντας γρήγορες και ασφαλείς πτήσεις.

Η εταιρεία σχεδιάζει το στόλο των υδροπλάνων της έχοντας συνεργασία με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες αεροσκαφών στον κόσμο.

Twin Otter DHC-6

Το Twin Otter DHC-6 μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 19 επιβάτες αναπτύσσοντας ταχύτητα από 80 έως 180 κόμβους (300 χιλιόμετρα). Είναι υψιλοπτέρυγο, με δύο μηχανές τουρμπίνας και θεωρείται το καταλληλότερο αεροσκάφος για να επιχειρεί στην θάλασσα και σε όλες τις κλιματικές συνθήκες.

Dornier Seastar CD2

Πρόκειται για έναπολυμορφικό 12 θέσεων, αμφίβιο υδροπλάνο. Ο συγκεκριμένος τύπος του αεροσκάφους είναι ο Seastar CD2 και διαθέτει όλες τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις. Πρόκειται για την τελευταία έκδοσή, με κορυφαία αεροδυναμική γραμμή. Το αεροσκάφος τροφοδοτείται από δύο αξιόπιστους κινητήρες, Pratt & Whitney PT-6, και διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα και πιλοτήριο.

Cessna 208 Caravan

Το Cessna Caravan είναι ένα αμφίβιο υδροπλάνο χωρητικότητας εννέα επιβατών. Πρόκειται για ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατηγορίας Light Turbo Prop και διακρίνεται για την ευκολία χειρισμού του. Το συγκεκριμένο υδροπλάνο ταξιδεύει μέχρι 300 km/h και είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια.

Έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα αμφίβια υδροπλάνα του κόσμου. 

Quest Podiak

Κύριο χαρακτηριστικό αλλά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του αμφίβιου υδροπλάνου της Questείναι η αποθαλάσσωσή του σε πολύ μικρή απόσταση.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 επιβάτες ενώ είναι μονοκινητήριο  κατηγορίας Turbo Prop.