Οι Υπηρεσίες μας

Η Hellenic Seaplanes προσεγγίζει την ελληνική αγορά με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας κίνητρο να προσφέρει στους επιβάτες της άνετες, εύκολες και ασφαλείς πτήσεις.Οι πτήσεις με τα υδροπλάνα της εταιρίας μας καθώς και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας διασφαλίζουν τη μέγιστη ποιότητα της εμπειρίας του πελάτη.

Είτε πρόκειται για προγραμματισμένες πτήσεις είτε για πτήσεις τουριστικού περιεχομένου, το ταξίδι με τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes θα καλύψει κάθε σας προσδοκία.

Προγραμματισμένες Πτήσεις

Η ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ δρομολογεί την πραγματοποίηση προγραμματισμένων πτήσεων από και προς όλα τα λιμάνια ή λίμνες της χώρας όπου το ισχύον σύστημα μεταφοράς κρίνεται ως ανεπαρκές ή ακόμα με υφιστάμενα προβλήματα.Τα προγραμματισμένα δρομολόγια καθορίζονται με γνώμονα το εταιρικό αναπτυξιακό πλάνο αλλά και τις ανάγκες που δημιουργούνται από τις τοπικές κοινωνίες σε συνεργασία με τους εταίρους μας. 

Ναυλωμένες Πτήσεις​

Η ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ παρέχει τη δυνατότητα εκμίσθωσης των αεροσκαφών της (χωρητικότητας 9-12-19 επιβατών), προκειμένου να μεταφερθείτε στον επιθυμητό προορισμό σας γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια. Οι κατηγορίες ναυλώσεων, εξαρτώνται από  τον τύπο του υδροπλάνου , τον προορισμό, τον αριθμό των επιβατών αλλά και τη χρονική περίοδο.

Μεταφορές σε θέρετρα

Στα υδροπλάνα της ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ επιβιβάζονται οι πελάτες μας από οποιοδήποτε λιμάνι με αδειοδοτημένο υδατοδρόμιο και μπορούν να μεταφέρθούν σε οποιοδήποτε θέρετρο επιθυμούν, με την προϋπόθεση, πως τα θέρετρα έχουν την κατάλληλη υποδομή για να φιλοξενήσουν τα υδροπλάνα μας.

Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων

Οι υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων σχεδιάζονται ωστέ να είναι διαθέσιμες μέσω δρομολογημένων πτήσεων ή και ειδικά ναυλωμένων πτήσεων για αυτό το σκοπό.

Υπηρεσίες για επιβάτες Κρουαζιέρας

Η ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ έχει σχεδιάσει για τα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται την Ελλάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, περιηγητικές πτήσεις πάνω από γνωστά αξιοθέατα και νησιά, όπως για παράδειγμα: της Μυκόνου, της Σαντορίνης, του ναυαγίου της Ζακύνθου, την Αρχαία Ολυμπία και το Κατάκολο Ηλείας. Κατάλληλος οπτικό-ακουστικός εξοπλισμόςθα είναι διαθέσιμος για την μεγιστοποίηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και περιηγητικής απόλαυσης.

Υπηρεσίες Αεροδιακομιδής Ασθενών

Τα υδροπλάνα της ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν γρήγορα σε αεροδιακομιστές ασθενών.Η ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ έχει ήδη δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες επίγειων διακομιδών ασθενών (εταιρείες ασθενοφόρων), κέντρα υγείας αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες για την αεροδιακομιδή ασθενών από όλα τα ελληνικά νησιά και παραλίμνιες περιοχές. Τα υδροπλάνα της ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ ,μπορούν να προσθαλασσωθούν όπου υπάρχει υδάτινο πεδίο και να μεταφέρουν έως και τέσσερις ασθενείς ανά πτήση.