Hellenic Seaplanes Logo white
Hellenic Seaplanes aegean sea

Οι Υπηρεσίες μας

Η Hellenic Seaplanes προσεγγίζει την ελληνική αγορά με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας κίνητρο να προσφέρει στους επιβάτες της άνετες, εύκολες και ασφαλείς πτήσεις. Οι πτήσεις με τα υδροπλάνα της εταιρείας μας καθώς και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας διασφαλίζουν τη μέγιστη ποιότητα της εμπειρίας του πελάτη.

Ζήστε την εμπειρία της πτήσης με υδροπλάνο πετώντας άνετα, οικονομικά και με ασφάλεια από λιμάνι σε λιμάνι, σε όλη την Ελλάδα!

Είτε πρόκειται για προγραμματισμένες πτήσεις είτε για πτήσεις τουριστικού περιεχομένου, το ταξίδι με τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes θα καλύψει κάθε σας προσδοκία.

Programmatismenes Ptisis Hellenic Seaplanes
Scheduled Flights Hellenic Seaplanes

Προγραμματισμένες Πτήσεις

Η ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ δρομολογεί την πραγματοποίηση προγραμματισμένων πτήσεων από και προς όλα τα λιμάνια ή λίμνες της χώρας όπου το ισχύον σύστημα μεταφοράς κρίνεται ως ανεπαρκές ή με υφιστάμενα προβλήματα. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια καθορίζονται με γνώμονα το εταιρικό αναπτυξιακό πλάνο αλλά και τις ανάγκες που δημιουργούνται από τις τοπικές κοινωνίες σε συνεργασία με τους εταίρους μας.

Οι προγραμματισμένες πτήσεις με υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes ταιριάζουν στους επιβάτες εκείνους, που θεωρούν ότι ο χρόνος τους είναι σημαντικός και που εκτιμούν την αξία της άνεσης στο ταξίδι στο υψηλότερο επίπεδο αλλά παράλληλα με οικονομικό κόστος.

Όλες οι δρομολογημένες αερομεταφορές μας με υδροπλάνο χαρακτηρίζονται για την αποτελεσματικότητά τους, καθώς τόσο η ταχύτητα με την οποία κινείται το αεροσκάφος όσο και η τιμή του εισιτηρίου του μπορούν να αποδειχθούν ωφελιμότερα για τους ταξιδιώτες σε σχέση με την επιλογή αεροπλάνου ή πλοίου και μπορούν να συγκριθούν μόνο με την επιλογή ταξιδιού με ταχύπλοο, ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση.

Παράλληλα, η εκπληκτική εναέρια περιήγηση που προσφέρει το υδροπλάνο, πραγματοποιώντας πτήσεις πάνω από τη θάλασσα όσο εσείς ταξιδεύετε για τον προορισμό σας, προσφέρει απλόχερα μια εμπειρία που κάνει αυτό καθαυτό το ταξίδι σας ξεχωριστό και όχι ακόμα μια υπηρεσία μεταφοράς.

Naulomenes Ptiseis Hellenic Seaplanes
Chartered flights inside Hellenic Seaplanes

Ναυλωμένες Πτήσεις​

Η Hellenic Seaplanes παρέχει τη δυνατότητα εκμίσθωσης των αεροσκαφών της (χωρητικότητας 9-12-19 επιβατών), προκειμένου να μεταφερθείτε στον επιθυμητό προορισμό σας γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια. Οι κατηγορίες ναυλώσεων εξαρτώνται από τον τύπο του υδροπλάνου , τον προορισμό, τον αριθμό των επιβατών αλλά και τη χρονική περίοδο.

Οι δυνατότητες των ναυλωμένων πτήσεων είναι πολλές και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γκρουπ ατομικά, κυβερνητικά, εταιρικά, εκπαιδευτικά, πρώτων βοηθειών, έρευνας και διάσωσης, αθλητικών ομάδων, πραγματοποίηση ταξιδιών για διαφημιστικούς και προωθητικούς λόγους κ.α.

Ο ενδιαφερόμενος για ναυλωμένες υπηρεσίες μεταφοράς ενημερώνει την εταιρία για τον προορισμό και τον αριθμό των ατόμων που θα απαρτίσουν την ειδική πτήση και εμείς αναλαμβάνουμε την ειδική διαμόρφωση του υδροπλάνου καθώς και τις συμπληρωματικές παρεχόμενες υπηρεσίες που θα κάνουν αυτή την εμπειρία πτήσης μοναδική, ξεπερνώντας κάθε φιλοδοξία σας και κάνοντας το ταξίδι σας επιτυχημένο….πριν καν αρχίσει η μεταφορά σας.

Metafora Hotels Hellenic Seaplanes
Metafora Resorts Hellenic Seaplanes

Μεταφορές σε θέρετρα

Στα υδροπλάνα της ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ επιβιβάζονται οι πελάτες μας από οποιοδήποτε λιμάνι ή λίμνη με αδειοδοτημένο υδατοδρόμιο και μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε θέρετρο επιθυμούν, με την προϋπόθεση, πως τα θέρετρα έχουν την κατάλληλη υποδομή για να φιλοξενήσουν τα υδροπλάνα μας.

Οι πτήσεις με υδροπλάνο, με προορισμό ξενοδοχειακές μονάδες και θέρετρα, ενδείκνυνται για μεταφορές τόσο VIP επισκεπτών αλλά και όσων θέλουν, κατόπιν συνεννόησης με τον τουριστικό τους πράκτορα ή με το ίδιο το ξενοδοχείο, να μετακινηθούν γρήγορα και εύκολα στο σημείο ενδιαφέροντός τους.

Τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes δίνουν σημασία στο ταξίδι σας και διαμορφώνουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να απολαύσετε μετέπειτα την διαμονή σας!

Flights Hellenic Seaplanes
Metafora Fortion Hellenic Seaplanes

Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων

Οι υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων της Hellenic Seaplanes έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι διαθέσιμες μέσω δρομολογημένων πτήσεων ή και ειδικά ναυλωμένων πτήσεων για αυτό το σκοπό.

Τα υπάρχοντα συστήματα μεταφορών έχουν ως αποτέλεσμα τη διαθεσιμότητα ελάχιστων αποτελεσματικών ταχυμεταφορών ή μικρών εμπορευματικών μεταφορών, λόγω του αργού χρόνου παράδοσης και του υψηλού κόστους των σημερινών μέσων μεταφοράς.

Παράλληλα, μεγάλη αύξηση σημειώνει η ζήτηση μεταφοράς ευπαθών φορτίων σε περιοχές που δεν υπάρχει άμεση συγκοινωνία.

Όλα αυτά οδήγησαν την εταιρία στη διαμόρφωση της υπηρεσίας αερομεταφοράς φορτίων και τη σύναψη συμφωνιών με εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων και ταχυμεταφορών που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις προγραμματισμένες υπηρεσίες της Hellenic Seaplanes ή να μισθώσουν υδροπλάνο της για την παράδοση φορτίου στα αδειοδοτημένα υδατοδρόμια εντός και γύρω από την Ελλάδα.
Η εταιρεία εγγυάται για την αξιόπιστη, έγκαιρη και πάνω από όλα ασφαλή μεταφορά των φορτίων σας στον προορισμό τους! 

Cruise seaplanes Hellenic Seaplanes
Krouaziera & Idroplana Hellenic Seaplanes

Υπηρεσίες για επιβάτες Κρουαζιέρας

Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για επιβάτες κρουαζιέρας, γεγονός που αποδεικνύεται από τα εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τα ελληνικά λιμάνια όλο το χρόνο, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.

Η Hellenic Seaplanes έχει σχεδιάσει για τα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται την Ελλάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, περιηγητικές πτήσεις πάνω από γνωστά αξιοθέατα και νησιά, όπως για παράδειγμα η Μύκονος, η Σαντορίνη, το ναυάγιο της Ζακύνθου, η Αρχαία Ολυμπία και το Κατάκολο Ηλείας.

Η εταιρεία προχωρά σε συνεργασίες με τουριστικές και ναυτιλιακές εταιρίες για τη διαμόρφωση από κοινού ειδικών πακέτων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που θα αφορούν αποκλειστικά τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει περιήγηση και ξενάγηση πάνω από τα αξιοθέατα του εκάστοτε προορισμού και παρέχει στους επιβάτες τον κατάλληλο οπτικό-ακουστικό εξοπλισμό για τη μεγιστοποίηση της ταξιδιωτικής και περιηγητικής τους εμπειρίας.

Ο επισκέπτης ύστερα από την αποβίβασή του από το κρουαζιερόπλοιο, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να θαυμάσει τα αξιοθέατα της περιοχής που επισκέπτεται τόσο από στεριά και θάλασσα όσο και από τον αέρα με τις περιηγήσεις με υδροπλάνο της Hellenic Seaplanes! 

 

Medical transfers Hellenic Seaplanes
Aerodiakomidi Asthenon Hellenic Seaplanes

Υπηρεσίες Αεροδιακομιδής Ασθενών

Τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε αεροδιακομιστές ασθενών.

Η Hellenic Seaplanes έχει ήδη δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες επίγειων διακομιδών ασθενών (εταιρείες ασθενοφόρων), κέντρα υγείας αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες για την αεροδιακομιδή ασθενών από όλα τα ελληνικά νησιά και παραλίμνιες περιοχές.

Τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes μπορούν να προσθαλασσωθούν όπου υπάρχει υδάτινο πεδίο και να μεταφέρουν έως και τέσσερις ασθενείς ανά πτήση.

Οι έκτακτες και κρίσιμες καταστάσεις, όπως αυτής ενός πιθανού ατυχήματος, απαιτούν άμεσες λύσεις και ενέργειες και η Hellenic Seaplanes είναι εκεί με τις ειδικά διαμορφωμένες πτήσεις της με υδροπλάνο να εξυπηρετήσει την παροχή άμεσων πρώτων βοηθειών αλλά και την μεταφορά για κάθε ιατρικό σκοπό. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα