Hellenic Seaplanes Logo white
Ηλεκτρονική κράτηση Hellenic Seaplanes

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

1.Online κράτηση θέσης στα Υδροπλάνα μας

Η Hellenic Seaplanes παρέχει στους επιβάτες της μέσω του συστήματος κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων, τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν εύκολα και γρήγορα το εισιτήριό τους για πτήσεις με Υδροπλάνο, σε όλα τα Υδατοδρόμια της χώρας.

O χρήστης δηλώνει υπεύθυνα και εγγυάται ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών και είναι νομικά ικανός να συνάψει την παρούσα σύμβαση και να κάνει χρήση του παρόντα ιστοτόπου που υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται στην παρούσα.

Ο χρήστης συνομολογεί ότι είναι οικονομικά υπεύθυνος για κάθε χρήση αυτού του ιστότοπου (καθώς επίσης και για τη χρήση του λογαριασμού του από άλλους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των ανηλίκων που διαμένουν με το χρήστη).

H υπηρεσία Ηλεκτρονικών Κρατήσεων και Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου αυτού του ιστότοπου παρέχεται αποκλειστικά και μόνον για να επιτρέπει στο χρήστη να προσδιορίζει τη διαθεσιμότητα των ταξιδιωτικών αγαθών και υπηρεσιών και να προβαίνει σε νόμιμες κρατήσεις θέσεων ή σε συναλλαγές με προμηθευτές και στην έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Ενδεικτικά, ο χρήστης δεν επιτρέπεται να προβαίνει σε εικονικές, ψευδείς ή αθέμιτες κρατήσεις ή εκδόσεις ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Ο χρήστης συμφωνεί ότι οι διευκολύνσεις κρατήσεων ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούνται μόνον για την πραγματοποίηση νόμιμων κρατήσεων ή αγορών για το χρήστη ή για άλλο πρόσωπο για το οποίο είναι εξουσιοδοτημένος να ενεργεί ο χρήστης.

Ο χρήστης συμφωνεί να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις αγοράς που ορίζονται από τον εκάστοτε προμηθευτή με τον οποίο ο χρήστης επιλέγει να συναλλαχθεί, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της έγκαιρης πληρωμής όλων των οφειλόμενων ποσών και της συμμόρφωσης με όλους τους κανόνες που αφορούν τη διαθεσιμότητα των ναύλων, των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Ο χρήστης είναι απόλυτα υπεύθυνος για όλες τις χρεώσεις, τέλη, δασμούς, φόρους και εισφορές που προκύπτουν από τη χρήση αυτού του Ιστότοπου.

 1. Περιορισμός Ευθύνης
  Η ιστοσελίδα της εταιρείας, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
 2. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
  Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από την Hellenic Seaplanes, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
 3. Ασφάλεια
  Η Hellenic Seaplanes, αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
 4. Απόρρητο Συναλλαγών
  Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή/μέλος στην Hellenic Seaplanes, είναι εμπιστευτικές και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της Hellenic Seaplanes είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε το αίτημα σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της Hellenic Seaplanes, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 

2. Βήματα για κράτηση θέσης μέσα από το σύστημά της Hellenic Seaplanes

 1. Εισάγετε τον προορισμό/Υδατοδρόμιο αναχώρησης και προορισμό/Υδατοδρόμιο άφιξης μέσα από το μενού του συστήματος κρατήσεων ή μέσω του χάρτη που παρουσιάζει τα Υδατοδρόμια στα οποία πραγματοποιεί πτήσεις η εταιρεία.
 2. Επιλέγετε πτήση απλής μετάβασης, με επιστροφή ή να κάνετε κράτηση για περισσότερους προορισμούς.
 3. Επιλέγετε τις επιθυμητές ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
 4. Συμπληρώνετε τον αριθμό των επιβατών.
 5. Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες πτήσεις σύμφωνα με το δρομολόγιο και τις ημερομηνίες που επιλέξατε.
 6. Καταχωρείτε τα στοιχεία των επιβατών.
 7. Επιλέγετε τον αριθμό των αποσκευών που θέλετε μαζί σας.
 8. Προχωράτε στην διαδικασία πληρωμής.

 

3. Άλλοι τρόποι κράτησης 

Εκτός από την αγορά εισιτηρίου μέσω του ψηφιακού καναλιού της Hellenic Seaplanes, μπορείτε επίσης να:

 1. Επικοινωνήσετε με το Τηλεφωνικό Κέντρο όπου ένας από τους συναδέλφους μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι οι χρεώσεις κράτησης σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να είναι υψηλότερες σε σχέση με τις χρεώσεις online κράτησης.
 2. Κάνετε κράτηση στα ειδικά εταιρικά εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaplanes στα Υδατοδρόμια που πραγματοποιούμε πτήσεις.
 3. Κάνετε κράτηση μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

 

4. Γενικά στοιχεία που αφορούν την κράτησή σας 

 1. Ο μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων αποσκευών, πέραν της χειραποσκευής, ανά επιβάτη είναι τρεις (3).
 2. Σε περίπτωση αλλαγής εισιτηρίου, ο νέος ναύλος πρέπει να είναι ίσος ή υψηλότερος του αρχικού ναύλου.
 3. Για κάθε συναλλαγή μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου της Hellenic Seaplanes, ισχύει χρέωση υπηρεσίας πέντε (5)€+ΦΠΑ για την έκδοση εισιτηρίου. Η χρέωση δεν πιστώνεται σε καμία περίπτωση. Η χρέωση δεν πιστώνεται σε περίπτωση ακύρωσης εισιτηρίου.
 4. Σε περίπτωση αλλαγής εισιτηρίου μέσω του Τηλεφωνικού μας Κέντρου ή των γραφείων της εταιρείας μας, ισχύει χρέωση υπηρεσίας πέντε (5)€+ΦΠΑ.
 5. Μεμονωμένες αλλαγές σε κρατήσεις με παραπάνω από ένα άτομα μπορούν να πραγματοποιηθούν online και μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.
 6. Αλλαγές σε μερικώς χρησιμοποιημένα εισιτήρια που έχουν ήδη επανεκδοθεί μία φορά μπορούν να πραγματοποιηθούν online ή από το Τμήμα Κρατήσεων ή επί τόπου στο Υδατοδρόμιο, με χρέωση υπηρεσίας 20€+ΦΠΑ για την επανέκδοση του εισιτηρίου.
 7. Τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής ή τα εισιτήρια με πολλαπλά σκέλη πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους ταξιδιώτες εξολοκλήρου και με τη σειρά με την οποία έχουν εκδοθεί. Εάν ένας επιβάτης με τέτοιου είδους εισιτήριο δεν επιθυμεί να πραγματοποιήσει ένα ή περισσότερα από τα σκέλη του ταξιδιού του, μπορεί να προβεί σε επανέκδοση εισιτηρίου, περιλαμβάνοντας στο νέο εισιτήριο μόνο τις πτήσεις που επιθυμεί να πραγματοποιήσει, με την προϋπόθεση ότι έχει ενημερώσει σχετικά την εταιρεία πριν από την αναχώρησή του.
 8. Στην περίπτωση που κάτοχος τέτοιου είδους εισιτηρίου δεν προσέλθει εγκαίρως στο Υδατοδρόμιο-Αεροδρόμιο την ώρα αναχώρησης της πρώτης πτήσης, χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει την εταιρεία (No-Show), το εισιτήριο ακυρώνεται για όλες τις πτήσεις.
 9. Το εισιτήριο είναι προσωπικό έγγραφο και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο.
 10. Αλλαγές ονόματος επιτρέπονται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις και πάντα με την προϋπόθεση ότι παρέχεται επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει το ορθό όνομα, είτε μέσω επίδειξης του πρωτότυπου εγγράφου είτε μέσω αποστολής του εγγράφου με φαξ ή e-mail. Σε όλες τις επιτρεπόμενες περιπτώσεις αλλαγών, ισχύει χρέωση αλλαγής ονόματος 5€+ΦΠΑ :
 1. Εάν η κράτηση πραγματοποιήθηκε με το επώνυμο του ενός συζύγου αντί του άλλου ή το αντίστροφο.
 2. Εάν καταχωρήθηκε εσφαλμένα το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες.
 3. Εάν ο επιβάτης έχει δύο ονόματα και κατά τη διαδικασία κράτησης καταχωρήθηκε μόνο το ένα από τα δύο.
 4. Εάν καταχωρήθηκε το όνομα στη θέση του επωνύμου ή το αντίστροφο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα