ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στη νέα επενδυτική δραστηριότητα της ανάπτυξης υδροπλάνων και δικτύου υδατοδρομίων, υπάρχει μια πληθώρα επενδυτικών επιλογών για εσάς, όπως για παράδειγμα:

  • Η πραγματοποίηση επενδύσεων απευθείας, με την αγορά μετοχών της εταιρείας από τους υφιστάμενους εταίρους.
  • Η πραγματοποίηση επενδύσεων απευθείας, με την αγορά και πώληση διαθέσιμων μετοχών.
  • Η πραγματοποίηση επενδύσεων μέσω ενός εταιρικού ομολόγου απλού ή μετατρέψιμου.  (Σημ: Μετατρέψιμο ομόλογο έχει δικαίωμα ο κάτοχος του ομολόγου να το ανταλλάξει με κοινές μετοχές της επιχείρησης σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και σε συγκεκριμένη τιμή εξάσκησης.)
  • Συμμετοχή με μετοχικό κεφάλαιο στις νέες θυγατρικές εταιρίες 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ

1) ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

Η εταιρεία που αναπτύσσει το πτητικό έργο των υδροπλάνων. H πραγματοποίηση επενδύσεων μπορεί να γίνει απευθείας, με την αγορά και πώληση μετοχών μέσω κάποιας χρηματιστηριακής εταιρίας ή εταιρικού ομολόγου.

2) ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ 

Υδατοδρόμια που έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ανάπτυξης & εγκατάστασης.

3) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Υδατοδρόμια που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την διαδικασία ανάπτυξης & εγκατάστασης (υπό σύσταση SPV εταιρείες).

4) ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ταυτόχρονα, μορφοποιείται και αρχίζει να επιβεβαιώνεται η εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα έχει ραγδαία αύξηση του τουρισμού τόσο φέτος, αλλά ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Σημειώνεται ότι η τουριστική κίνηση μόνο από την Κίνα αναμένεται να αυξάνεται περίπου 3,8% κάθε χρόνο για την πενταετία 2015-2020.

Συνολικά, 33 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν προορισμούς στην Ελλάδα το 2018. Αυτό απέφερε έσοδα άνω των 16 δισεκατομμυρίων ευρώ, καταγράφοντας ένα ρεκόρ επιδόσεων μέχρι και σήμερα.

Η σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης το 2018 οδήγησε σε απότομη αύξηση των εσόδων λόγω της αύξησης των μεταφορών, των αγορών και του εγχώριου τουρισμού, με συνολικά έσοδα που ξεπερνούν τα 21 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα μηνύματα που έρχονται από τη διεθνή αγορά δείχνουν σημαντικές εξελίξεις που παραπέμπουν σε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ραγδαία αύξηση των επισκέψεων στις μεγάλες πόλεις, κυρίως στην Αθήνα και ακόλουθη επαύξηση της αξίας των επενδύσεων του τουριστικού τομέα. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις αναμένουν 40 εκατομμύρια τουρίστες το 2025.

Η Ελλάδα, με χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής, είναι ο ιδανικός προορισμός για θαλάσσιο τουρισμό και επενδύσεις με υδροπλάνο.

Θέλουμε να κάνουμε την επένδυση μαζί μας εύκολη και ευχάριστη. Οι ειδικοί μας, θα σας εξηγήσουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, γιατί μας αρέσει να μιλάμε με ανθρώπους που θέλουν να είναι μέρος του οράματός μας.